Om RunRudskogen


RunRudskogen 10k
Løpet på 10 kilometer vil bestå av 3 runder på Ruskogens hovedbane. Løpet er åpent for alle over 16 år.   

RunRudskogen er et inkluderende arrangement med en egen klasse for deltagere med syns- og bevegelseshemming. 


RunRudskogen 4-hjulstrekkeren

4-hjulstrekkeren er RunRudskogen sin helt egen stafett! Her er det 4x1 runde på hovedbanen og hver lag består av 4 deltagere. Hver etappe vil være 3.33 intense kilometer! 


RunRudskogen mini & ungdom
Et barneløp på gokartbanen arrangeres for alle barn under 12 år. Alle mellom 12-15 år kan delta på et eget ungdomsløp. Mer informasjon kommer. 
Dette arrangeres i sin helhet av Sarpsborg IL 

RunRudskogen arrangeres av Bedriftsidretten Østfold, Oslo & Akershus i samarbeid med Rudskogen motorsenter i samarbeid med frivillige fra både støttespillere og idrettslag.  

Sammen vil vi skape et flott arrangement med gode opplevelser for alle deltakere. 
Østfold Bedriftidrettskrets
Gamle beddingvei 21, 1671 KRÅKERØY

E-post: Ostfold@bedriftsidretten.no

Telefon (Hverdager 09:0015:00) 91 17 78 09 / 40 76 57 46

Om Bedriftsidretten

Bedriftsidretten er Norges største leverandør av folkehelse og sosial bærekraft. Vi gir bedrifter, kolleger, venner og familier en aktiv arena hvor man er likeverdige og får til noe sammen. Målet er å få så mange som mulig i fysisk aktivitet, uavhengig av utgangspunkt. 

Et godt aktivitetstilbud er viktig når man skal rekruttere eller beholde gode ansatte. Og ikke minst, redusere sykefravær, skape en felles identitet og et godt miljø. For folkehelse handler om så mye mer enn aktivitet. Det handler om tilhørighet og trivsel. Om å bli sett og være en del av noe meningsfylt. 

Siden 1957 har vi jobbet i krysningspunktet mellom idrettsliv, arbeidsliv og frivillighet. Med over 50 ulike aktiviteter, et hundretalls arrangementer, 300 000 deltakere og 1500 bedriftsidrettslag har vi noe for alle. 

Vi er på lag med Norge.  

Er du klar?